Stel je voor...

….dat je leven vol geluk en vreugde is, dat je je verbonden voelt met je ongeboren kindje en dat je werkelijk vrede hebt met je verlies. Stel je voor dat hierdoor ook je andere kinderen zich gelukkig en ontspannen voelen. En dat je je door dit alles zoveel beter voelt dat je de tijd, energie en creativiteit voelt om je passie te volgen en je dromen waar te maken.

Herken je dit?

Abortus of miskraam heeft grote impact. Op jou én op je kinderen. Zelfs al is het jaren geleden. Zelfs al heb je het idee dat je het wel achter je hebt gelaten en dat het niet meer zo op je drukt.

Misschien herken je dat je het moeilijk vindt om andere vrouwen zwanger te zien of word je soms nog overweldigd door gevoelens van verdriet, schaamte, schuld of spijt. Misschien ook merk je er niet zoveel van… totdat je plots in een situatie komt die alles weer naar boven brengt.

Daarom deze workshop!

Je ontdekt welke stappen je kunt zetten op je reis naar heelheid en hoe je daarmee je ongeboren kindje de plek in je leven en je gezin kunt geven die het verlangt. Hoe je vrede kunt voelen met je verlies en hoe je weer werkelijk gelukkig kunt zijn.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximaal aantal deelnemers.  

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Esther Sanders eigenlijk?

Al jarenlang heeft Esther Sanders het voorrecht mensen te helpen contact te maken met het ongeziene en hen te begeleiden in rituelen die hun leven veranderen. Haar missie is om de onderwerpen abortus en miskraam in de openheid te brengen en zoveel mogelijk vrouwen te helpen het verlies van hun ongeboren kindje te helen en weer werkelijk gelukkig te zijn. Want waarom genoegen nemen met minder dan heel en gelukkig?

'Verdriet delen is moeilijk, maar verdriet niet delen is nog moeilijker.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!