Stel je voor...

Een presentatie die loopt als een trein. Een moeilijk gesprek dat soepeltjes verloopt. Alles wat je nodig hebt om lastige situaties de baas te zijn, heb je al in. Met de Circle of Excellence activeer je jouw hulpbronnen. Je ervaart letterlijk steun onder je voeten. En je maakt meteen kennis met de kracht van NLP.

Herken je dit?

Je staat voor een lastige situatie. Misschien moet je een vervelende boodschap brengen, of spreken in het openbaar. Of staat je een pittig gesprek te wachten. Wellicht wil je een carrièrestap maken, maar durf je niet zo goed.

Daarom deze workshop!

De Circle of Excellence levert je een bijzondere ervaring. Je houdt er bovendien een hulpmiddel aan over dat je kunt inzetten op elk moment dat je wel wat meer zelfvertrouwen, zekerheid of ontspanning kunt gebruiken. Kortom, je persoonlijke coach op handtasformaat.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 12 deelnemers. Mocht de sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Gaby Ligt eigenlijk?

Gaby Ligt is ondernemer in leiderschapsprogramma’s. Ze organiseert retraites en traint en coacht mensen in hun persoonlijk leiderschap. Haar mening als ervaringsdeskundige: ‘Pas als je goed leiding kunt geven aan je eigen leven en je werk, kun je leiding geven aan anderen’.

'Jouw waarheid is de lijm die je verbindt met jezelf.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!