Stel je voor...

Onuitgesproken behoeftes. Tegengestelde belangen. Conflicterende waarden. Veel ruzies zijn vermijdbaar als we wat meer zouden luisteren naar onszelf en de ander. Geweldloze of Verbindende Communicatie moedigt je aan je aandacht te richten op wat jij waarneemt en hoe jij je voelt. Op wat je onderliggende behoeften zijn en wat jij én de ander graag zou willen.

Herken je dit?

Stel. Je komt thuis van je werk en pakt meteen de boodschappen uit die je onderweg hebt gedaan. De pan staat al op het vuur als je partner binnenkomt. Hij ploft op de bank en vraagt of er misschien een biertje koud staat. Je goede humeur slaat onmiddellijk om. “Doe het vooral even zelf”, schreeuw je en verlaat met slaande deuren de kamer.

Daarom deze workshop!

Kan het ook anders? Jazeker! Met enkele eenvoudige oefeningen maak je kennis met de vier elementen van Verbindende Communicatie. Je gaat de jakhals en de giraf in jezelf herkennen. Door je giraf naar voren te halen kom je meer in verbinding met jezelf en de ander.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Voor deze sessie is geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Joke Hensen eigenlijk?

Communicatie is de rode draad in het werk van Joke Hensen. Zowel in woord als in daad. Als communicatieadviseur, tekstschrijver, trainer en coach. Daarbij laat ze zich onder meer inspireren door Geweldloze Communicatie. Ook is Joke gecertificeerd DISC-trainer.

'Communicatie is een leven lang leren.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!