Stel je voor...

Je bent nieuwsgierig naar hoe jij jouw creatiekracht kunt gebruiken om iets te creëren wat je wilt. Je leert te gronden, te visualiseren, te voelen en te manifesteren.

Herken je dit?

Denk positief en maak het visueel, dan krijg je wat je wilt. De wet van de aantrekkingskracht lijkt voor iedereen te werken. Behalve voor jou.

Daarom deze workshop!

Je krijgt inzicht in hoe het ‘veld’ werkt ten aanzien van creatiekracht. Daarnaast leer je jouw vrouwelijke energie te gebruiken, waardoor creëren je minder energie kost en creaties zich meer manifesteren. Je krijgt praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Je bent dankbaar voor dat wat je gaat bereiken.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 12 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Gaby Ligt eigenlijk?

Gaby Ligt is ondernemer in leiderschapsprogramma’s. Ze organiseert retraites en traint en coacht mensen in hun persoonlijk leiderschap. Haar mening als ervaringsdeskundige: ‘Pas als je goed leiding kunt geven aan je eigen leven en je werk, kun je leiding geven aan anderen’.

Gaby Ligt
Coaching & Consulting

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!