Stel je voor...

Goed vergaderen is genieten en geeft energie. Vergaderen hoort boeiend, interessant, gezellig en humorvol te zijn. En daar ga jij voor zorgen!

Herken je dit?

Je weet uit eigen ervaring vertellen hoe saai vergaderingen vaak zijn. Je zit je te vervelen en er lijkt geen eind aan te komen. Niks genieten, je wilt weg! Dat vraagt om de kracht van de vrouw als vergadervoorzitter: verbinden, balans, van alle kanten belichten en communiceren. En minder macht, handelen en autoriteit.

Daarom deze workshop!

Een fijne vergadering met goed resultaat ligt in de handen van de (vrouwelijke) voorzitter. In de workshop leer je hoe je jouw vaardigheden ten volle inzet om een goede voorzitter te zijn. Je bereikt de vergaderdoelen op een interactieve manier. En de deelnemers zijn je dankbaar.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 6 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Paulien Heijne eigenlijk?

Paulien Heijne vindt vergaderen meer dan leuk en heeft zich er dan ook in gespecialiseerd. Notuleren of voorzitten van vergaderingen, ze draait er haar hand niet voor om. Haar kennis en jarenlange praktijkervaring deelt ze via boeiende cursussen en workshops over notuleren, voorzitten en vergaderen.

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!