Stel je voor...

…. dat je erop kunt vertrouwen dat je lichaam en je stemming gewoon lekker ‘aan’ gaan om te kunnen vrijen, net als vroeger. Je wordt aangeraakt zoals jij het lekker vindt en je zin in méér is weer helemaal wakker geworden. Het brengt je enorm veel diepe ontspanning en plezier en je hebt steeds meer inzicht gekregen in je eigen vrouwelijke seksualiteit.

Herken je dit?

Het lastige is dat dat nu juist verdwenen lijkt te zijn, of gedeeltelijk. Of je hebt het nooit zo gekend. Maar de wens is er, om dit wél te hebben in je leven, mét of zonder partner. Het maakt je verdrietig of gefrustreerd en het voelt ook eenzaam. Het lijkt zelfs wel of je bijna de enige bent, en het is sowieso niet heel gewoon om het erover te hebben met anderen. Het is een stille wens geworden om weer ‘zin’ en ‘lust’ te voelen en te kunnen genieten van je lichaam en een fijne vrijpartij.

Daarom deze workshop!

Gelukkig ben je niet de enige en valt er heel veel te leren, oefenen en inzicht te krijgen over hoe onze vrouwelijke seksualiteit in elkaar zit. In deze workshop ga je leren over het belang van context voor jou: alle interne en externe factoren die meespelen in het helemaal ‘aan’ willen gaan van jouw juice. En over onze verschillende erotische bedradingen en hoe je je eigen bedrading om te beginnen beter kunt leren kennen. Uiteraard komen er nog een aantal aspecten van seksueel ontdekkingswerk aan bod zoals consent en aanwezig zijn in het hier en nu, en laagdrempelige lichaamsgerichte oefeningen.

Wat het je oplevert? Een of meer ‘aha’ momenten, je gehoord en gezien voelen, nieuwsgierigheid naar méér en een heerlijk blij lichaam.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 12 – 16 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Ârati eigenlijk?

Somatisch seksuologisch coach & trainer Ârati van Arati Touch Praktijk voor Seksueelontdekkingswerk gelooft in kleine zachte stappen die met (zelf)compassie genomen worden. Met leren, spelen en ontdekken in de hoofdrol. Gewoon lekker aards, warm en liefdevol met een vleugje humor verbinden met de ander. Ruim 10 jaar begeleidt ze al vrouwen en mannen in hun veranderingsprocessen via diep bindweefselwerk, ademcoaching, seksuologisch lichaamswerk. Individueel en in groepen.

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!