Stel je voor...

Je functioneert het best als je werk doet wat past bij jouw kwaliteiten. Je doet wat je doet met zelfvertrouwen en de vaste overtuiging dat jouw bijdrage telt. Dat vereist zelfkennis, en het lef om zichtbaar te zijn.

Herken je dit?

  • Denk je dat je nergens echt heel goed in bent?
  • Wil je meer zelfvertrouwen hebben?
  • Heb je het gevoel dat je kwaliteiten niet optimaal benut?

Daarom deze workshop!

Deze lunchworkshop is een boost voor je zelfvertrouwen. Je wordt je ervan bewust dat jij en de resultaten die je haalt bijzonder zijn. Dat is geen truc of gedachtespinsel, maar een doorvoeld gegeven. Want pas als je je eigen inspanningen op waarde schat, doen anderen dat ook.

Praktische info

Hier vind je alle informatie over deze workshop. Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Mirjam Hubregtse eigenlijk?

Trainer Mirjam Hubregtse van Room to Grow helpt je om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en hoe je die zichtbaar maakt. Zij is auteur van de boeken: Zien ze wel hoe goed je bent? (2010) en Profileren zonder Opscheppen (2019)

'Als jij niet weet wat jou speciaal maakt, kun je ook niet van anderen verwachten dat ze zien waar jij goed in bent.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!