Stel je voor...

Je hebt het helemaal gemaakt. Op zakelijk vlak, en ook privé ben je gelukkig en helemaal oké met waar jij nu bent in het leven. Je droombeeld uit je tienerjaren is werkelijkheid geworden en daar ben je blij mee. Dit verhaal eindigt met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. In ieder geval dat is hoe jouw plaatje eruitzag.

Herken je dit?

Maar is dit nou het grotemensenleven waar je altijd zo naar verlangde? Die succesvolle carrière en huisje, boompje, beestje blijken in de praktijk een hoop ballen die je hoog moet houden. Werk, het huishouden, sociale contacten en dan zou je eigenlijk ook nog moeten sporten en ontspannen. Er is eigenlijk niet eens ruimte om dingen aan te pakken. Toch?

Daarom deze workshop!

Hoe hou je alle ballen hoog, en zorg je ervoor dat jij voor jezelf een leuker leven creëert? Daar vertel ik je alles over tijdens de masterclass ‘Het grotemensenleven, is dit het nou?’

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 30 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Hanneke Kuipers eigenlijk?

Hanneke Kuipers is coach en spreker voor en over de millennial-generatie en werk. Hanneke was tot een paar jaar geleden zelf zo’n millennial die alle ballen die het leven je geeft hoog probeerde te houden. In 2018 kwamen alle ballen tegelijkertijd uit de lucht en zat ze een tijdje thuis met een burn-out. Ze leerde de lat lager te leggen en te luisteren naar haar hart, dat maakt het leven namelijk stukken mooier! 

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!