Stel je voor...

Een uur lang lekker creatief bezig zijn en elkaar inspireren! Met deze apps maak je van jouw foto een abstract kunstwerk.  

LET OP: ALLEEN VOOR ANDROID-GEBRUIKERS!

Herken je dit?

In coronatijd hebben veel mensen fotografie als nieuwe hobby ontdekt. Met een smartphone is foto’s maken helemaal makkelijk. Waarvan je foto’s maakt en hoe je de foto’s neemt, verraden al snel jouw persoonlijke stijl. Als je een foto dan ook nog eens speels bewerkt, kun je er helemaal jouw eigen touch aan geven.

Daarom deze workshop!

Je maakt kennis met drie magische apps op je telefoon. Met deze apps tover je vervolgens drie eigen foto’s om tot jouw kunstwerk van die dag. We wisselen onze ervaringen en maaksels uit en zijn een uur met elkaar creatief aan de slag. Heerlijk relaxed en glimlach creërend. 😊  !

LET OP: ALLEEN VOOR ANDROID-GEBRUIKERS!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 9 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Annet Kemmer eigenlijk?

Annet Kemmer houdt van mensen en van de natuur. Als beelddenker ziet ze de schoonheid van dingen waar anderen aan voorbij gaan. Met  haar smartphone probeert ze die schoonheid te vangen. Sinds zij apps voor fotobewerking heeft ontdekt, maakt zij van haar foto’s magische afbeeldingen. Een leuke bezigheid, waaraan ze naast haar werk als kinesioloog veel plezier beleeft.

'Uiteindelijk ben jijzelf degene die betekenis geeft aan wat er zich in je leven aandient! Die keuze kan energie en magie brengen. net als de fotobewerking van je foto in de workshop.'
Annet werd geïnspireerd door dit boek:
De keuze (auteur: Edith Eger)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!