Stel je voor...

Alle vrouwen leven op het ritme van de maan. Of je dat nu weet of niet. Zoals eb en vloed van de zee bepaald worden door de maan, zo worden je emoties en cyclus ook bepaald door de maan. Als je meebeweegt met de natuurlijke ritmes, kom je in een natuurlijke balans. Dat maakt je leven veel relaxter, leuker en gezonder!

Herken je dit?

Hoe komt het toch dat je af en toe even niks kan verdragen. Plotseling heel kribbig bent. Gewoon met rust gelaten wilt worden? Terwijl je het andere moment barst van de energie. Hoe komt het dat je de ene keer het gevoel hebt tegen de stroom in te zwemmen en in een andere periode van alles voor elkaar krijgt? We zijn vergeten wat de maan ons leert over rust en reflectie. Over de kracht en het ritme van ons bloed. Over verbinding met andere vrouwen.

Daarom deze workshop!

Deze workshop brengt direct verandering in je leven. Je leert een levenshouding die werkelijk lifechanging is, voor jou en de samenleving. Een levenshouding waarbij je je afstemt op het ritme van de maan. Je leert welke maanfase welke invloed op je heeft, fysiek, psychisch en spiritueel. Je leert wanneer het tijd is voor rust en reflectie, wanneer voor actie. Je leert over de kracht en het ritme van je natuurlijke bloed. En over verbinding met andere vrouwen. Een oproep aan álle vrouwen, jong en oud: leer te stralen als de maan!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is IngerMarlies Leeuwenburgh eigenlijk?

IngerMarlies Leeuwenburgh is oprichtster van Huis voor Vrouw en Wijsheid. Ze is opgeleid in onder andere het sjamanisme en in de Keltische Druïdentraditie en ze is verhalenverteller. In haar persoonlijke leven en in haar werk legt ze relaties tussen onze binnenwereld en de natuur om ons heen. Haar doel is vrouwen bewust te maken van wie we werkelijk zijn. “Vrouwen leren nog steeds vooral lief, zacht en vriendelijk te zijn. Ik leer je dat je ook krachtig, creërend en wijs bent.”

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!