Stel je voor...

Gezien worden. Door jezelf.
Gezien worden is één van de meest herkenbare behoeftes van de mens. Wat is het belangrijk om voor vol aangezien te worden, een heel mens. Met alles erop en eraan. Dat wat zeer doet, dat wat krachtig voelt en alles wat er tussenin beweegt. Zie jij jezelf in het volle licht?

Herken je dit?

We projecteren deze grote behoefte graag op anderen. De ander moet me zien.
Dat vraagt echter ook wat van ons! Namelijk dat we ons láten zien.
Onze blik wordt gekleurd, door alle overtuigingen en wensen, dromen en oordelen, opvoeding en generatieoverdracht. Dat (en nog veel meer) maakt het lastig om zuiver naar ons zelf te kijken. Laat staan om de ander die kans te geven. Maar toch willen we gezien worden…

Daarom deze workshop!

Met werkvormen uit de positieve psychologie, toegepaste improvisatie en systemisch werk werp je praktisch, creatief en humorvol, telkens een ander licht op jezelf. En bij ieder nieuw licht, creëer je een completer beeld van wie jij bent.
Een prachtige 3D-versie van jezelf, die je op jouw beurt weer kunt delen met de wereld.
Wat zul je gezien worden!

Word ook een gaaf wijf bij YESMEM!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 47 deelnemers (vanwege dat die in één scherm passen op zoom – met ons erbij-). Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie zijn de dames van YESMEM eigenlijk?

Wat een gave wijven, die dames van YESMEM! Persoonlijk Leiderschap enzo.
Sabine de Bruijn, groots in zachtheid en raken waar het raakt, met oog voor onze systemen en diens dynamieken. En Cindy Pittens, verbindend, met humor en een inspirator in lachend leren. Dat zij zijn gaan samenwerken, is een cadeautje voor de vrouwen op deze wereld!
Zij combineren systemisch werk, improvisatie- en groeimindset en ervarend leren met elkaar om vrouwen te boosten in hun persoonlijk leiderschap!

'Keiveel leren met een vette glimlach!'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!