Stel je voor...

… dat je in een ongedwongen sfeer eens over je werk, je leven, je gezin, je levenspad en zo meer zou kunnen reflecteren. Met een kop thee of een borrel een uurtje uitwisselen met andere vrouwen. 

Herken je dit?

Je denkt na over je leven en zou het daar wel eens met anderen over willen hebben. Maar niet op een zware manier. Je hoeft niet direct in therapie, maar je wilt wel eens op een dieper level uitwisselen met anderen. 

Daarom deze workshop!

Het reflectiespel is een spel dat ik ontwikkeld heb om meer met elkaar uit te wisselen. In het spel komen allerlei (levens-)vragen langs. En je besluit of je die zelf of door een ander wilt laten beantwoorden. Je hoeft dus nooit vragen te beantwoorden die je niet wilt beantwoorden. En wil je juist wel dieper op iets ingaan, dan kan dat ook! Uiteindelijk is het spel er als leidraad voor een gesprek dat je misschien weer stof tot nadenken meegeeft voor de zomer. 

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

In deze sessie is ruimte voor 4 deelnemers. Omdat we om de beurt spelen, wil ik de groep graag klein houden. Zorg trouwens voor een dobbelsteen 😉

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marion Siemonsma eigenlijk?

Marion is een multidonna, wat zoveel betekent als: ze heeft een brede interesse en doet allerlei projecten. Die projecten zijn vooral gericht op: schrijven, onderwijs, spellen en ontwikkelen/creëren.

Marion is spellengek en vindt spellen ook de perfecte manier om je medemens beter te leren kennen. 

'Je ontdekt meer over een persoon in een uur spel, dan in een jaar conversatie.' - Plato

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!