Stel je voor...

Je collega of buurvrouw ergens op aanspreken zonder dat je van tevoren al buikpijn hebt. Vanuit authenticiteit. Waardoor voor jou de drempel lager wordt om iemand aan te spreken of je grens te stellen. En het gesprek zelfs in een prettige sfeer verloopt. Jij blij, de ander blij.

Herken je dit?

Soms is het superlastig om iemand aan te spreken. Bijvoorbeeld wanneer je ervaren salescollega onhandig opereert en je daardoor mogelijk een klant verliest. Of wanneer je manager zich niet houdt aan werkafspraken. Je wilt dat iemand zijn/haar gedrag aanpast. Maar hoe doe je dat op zo’n manier dat je geen scheve gezichten krijgt?

Daarom deze workshop!

Iemand aanspreken en de relatie goed houden begint bij de juiste gespreksstructuur en mindset. In de workshop Aanspreken? Gewoon doen! leer je razendsnel hoe je zo‘n gesprek handig aanpakt en wat de valkuilen zijn. Je leert geen trucjes maar ervaart hoe je een gesprek vanuit authenticiteit voert. En je ontvangt het unieke WerkBlij-stappenplan met handvatten en voorbeeldzinnen. Zodat je het vertrouwen krijgt om je ergernissen om te zetten in opbouwende feedback. Van deze workshop heb je de rest van je leven plezier!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 15 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Inge Sonnenschein eigenlijk?

Inge Sonnenschein is dé WerkBlij-trainer van Nederland. Ze begeleidt professionals van werkdruk naar werkplezier. Speciaal voor professionals die zichzelf een slag in de rondte werken en daardoor te weinig plezier beleven in hun werk. Inge maakt werkplezier voor iedereen bereikbaar. Ook voor jou!

'Wat niet kan, is nog nooit gebeurd.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!