Stel je voor...

Dat je voelt dat alles vanzelf gaat. Dat je blij bent met jezelf. Met je leven. Dat je werk hebt waar al je talenten tot uiting komen. Thuis, waar harmonie heerst en waar natuurlijk alles op rolletjes loopt. Jij, krachtig aan het roer van je leven…

Denk je nu: dat is onmogelijk. Lees dan verder!

Herken je dit?

Niet alles hoeft koek en ei te zijn. Bij ups horen nu eenmaal downs. Maar als je langere tijd het gevoel hebt dat zaken stroef verlopen, dan geeft dat ergernis, of zelfs stress. Je gaat misschien nog harder werken om het iedereen naar de zin te maken. De baas, je geliefde, de kids. Maar dat helpt niets. Je krijgt een kort lontje en wordt chagrijnig. Je voelt aan alles dat ‘iets’ moet veranderen. Tegelijk ben je bang dat je keuzes moet maken, die je helemaal niet wilt maken. En dus…. doe je niets.

Daarom deze workshop!

Wanneer het leven om verandering vraagt, wil je weten welke keuzes bij jou passen. Je wilt ruimte ervaren om je eigen leven vorm te geven, zonder alles overhoop te gooien. Het antwoord ligt in je kernwaarden. Die vormen een onderdeel van je innerlijk kompas.

Ze vertellen wat jij belangrijk vindt in je leven en in je werk. Een helder zicht op je kernwaarden geeft je houvast voor toekomstige keuzes. Het helpt je bij het stellen van prioriteiten en om te bepalen wat jij nodig hebt. Je ontdekt waarom je doet wat je doet. En ook waarom je dingen niet doet!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 8 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Klementine Vis eigenlijk?

Klementine Vis is al zo’n acht jaar zelfstandig communicatieadviseur en tegenwoordig ook bewustzijnscoach voor ondernemende vrouwen. Klementine weet hoe je, als hardwerkende, sterke vrouw, jezelf kunt kwijtraken in alle rollen en zelfopgelegde taken van ‘het leven’. Als jij niet meer weet hoe je de weg terugvindt, helpt zij je om letterlijk weer thuis te komen bij jezelf.

'There’s no better place than being home!'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!