Stel je voor...

Bomen zijn gul, ze schenken ons hout, bloesem en vruchten waar je van alles mee kunt doen. En…er leven wezens in de bomen die jou van alles te vertellen hebben. Of je nu rust, troost, moed of inzicht nodig hebt, de bomenwezens weten het. En je kunt altijd jouw verhalen bij ze kwijt. Het bos zit vol wijsheid en verhalen die je altijd weer verkwikken. Van oudsher worden verhalen onder de Linde verteld. Dus daar beginnen we nu ook.

Herken je dit?

Je weet hoe belangrijk het is dagelijks naar buiten te gaan. Maar vaak vind je het saai. Of je hebt het te druk, pakt liever de auto of de fiets en zet een koptelefoon op om maar zo snel mogelijk ‘ergens’ te komen. Ontstressen, noem je dat ook nog… Je bent vergeten hoe je de natuur om je heen als een avontuur kunt beleven. Een verkwikkend avontuur dat je heel veel leuks en interessants leert, ook over jezelf.

Daarom deze workshop!

We nemen een paar bomen onder de loep, zodat je precies weet over welke boom we het hebben – gewoon bomen die ook bij jou in de omgeving staan. Ik vertel je iets over wat die boom je schenkt. En ik vertel er verhalen bij: oude volksverhalen en verhalen over goden en godinnen. Soms ontroerend, soms hilarisch. Na afloop weet je welke bomen je waarbij helpen en je kunnen opladen. Wist je dat bomen ook relaties met planeten hebben? Of gebruikt kunnen worden als orakels? Breng je eigen ervaringen en vragen mee. Een leuke workshop, waarna je nooit meer op dezelfde manier naar bomen kijkt. En heb je drukke of gevoelige kinderen? Neem ze dan vooral mee naar het bos!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is IngerMarlies Leeuwenburgh eigenlijk?

IngerMarlies Leeuwenburgh is oprichtster van Huis voor Vrouw en Wijsheid. Ze is opgeleid in onder andere het sjamanisme en in de Keltische Druïdentraditie en ze is verhalenverteller. In haar persoonlijke leven en in haar werk legt ze relaties tussen onze binnenwereld en de natuur om ons heen.  Haar doel is vrouwen bewust te maken van wie we werkelijk zijn. “Vrouwen leren nog steeds vooral lief, zacht en vriendelijk te zijn. Ik leer je dat je ook krachtig, creërend en wijs bent.”

'Heb je wel eens een boom gezien die twijfelt aan zijn bestemming, of hij zijn schoonheid en kracht aan de wereld mag laten zien?'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!