Stel je voor...

…. dat je je invloed vergroot door meer zelfkennis en inzicht in het gedrag van anderen. DISC kan je daarbij helpen. DISC staat voor: Dominant, Invloed, Stabiel, Consciëntieus. Vier basistemperamenten met elk hun eigen drijfveren en behoeftes, kwaliteiten en valkuilen. Deze ‘kleuren’ herkennen, vergemakkelijkt de communicatie met verschillende persoonlijkheidstypes.

Herken je dit?

Hoe krijg je iemand die hoog scoort op de C mee in jouw project? Hoe houd je het leuk als je op vakantie gaat met een hoge D? En hoe reageer je het beste op een boze mail van een I?

Daarom deze workshop!

Met een test achterhaal je jouw eigen overheersende gedragsstijl. Samen met de andere deelnemers leer je de vier gedragsstijlen van elkaar te onderscheiden. Je ontdekt hoe je contact kunt maken met andere gedragsstijlen door rekening te houden met de kenmerken ervan.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Voor deze sessie is geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Joke Hensen eigenlijk?

Communicatie is de rode draad in het werk van Joke Hensen. Zowel in woord als in daad. Als communicatieadviseur, tekstschrijver, trainer en coach. Daarbij laat ze zich onder meer inspireren door Geweldloze Communicatie. Ook is Joke gecertificeerd DISC-trainer.

'Communicatie is een leven lang leren.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!