Stel je voor...

Je hebt behoefte aan een basis, aan een plek waar je ontspanning en balans ervaart. Een huis dat je omarmt en je geeft wat jij nodig hebt. Kleur versterkt dat gevoel. Kleur laat je verwonderen, genieten, ontspannen en geeft je geborgenheid. Met de persoonlijke kleuren waarmee jij je omringt kom je echt thuis.

Herken je dit?

Je voelt dat je niet oplaadt in je eigen huis. Je mist iets, maar je hebt geen idee wat. Je blijft maar accessoires kopen en verplaatsen, de muren hebben al verschillende kleuren gehad, misschien denk je zelfs wel aan verbouwen. Of je doet helemaal niks: je zou niet weten wat. Hoe wordt jouw huis jouw thuis?

Daarom deze workshop!

Met kleine veranderingen en kiezen voor de juiste kleuren maakt jouw hart elke keer een sprongetje als je thuiskomt. Je kunt er ontspannen en opladen, helemaal jezelf zijn. Aan het einde van de workshop heb jij een persoonlijk kleurenpalet waar jij blij van wordt, en waarmee je aan de slag kunt.

Praktische info

Hier vind je alle informatie over deze workshop. Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 8 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Petra Hendriks eigenlijk?

Petra Hendriks is interieurstylist en interieuradviseur. Maar niet zo maar eentje. Ze vindt dat je in je huis echt thuis moet kunnen komen, en ze stemt haar (kleur)advies af op waar jij je echt goed en geborgen bij voelt.

'Ik ben pas tevreden over mijn werk als mensen zeggen: Dit had ik zelf niet kunnen bedenken!'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!