Stel je voor...

Een klant benadert jou voor een coachtraject. Je hebt 30 minuten. Daarin wil je de vraag helder hebben. En dat lukt! Met het groeiringenmodel en de bijbehorende krachtige vragen kom je snel tot de kern van de vraag. Je kunt dit helder verwoorden, en je doet een voorstel voor het coachtraject, of je weet waarom en naar wie je doorverwijst. Met je heldere en duidelijke advies vergroot je de kans op een nieuwe cliënt en creëer je een ambassadeur voor het leven.

Herken je dit?

Hoe vaak word je als coach niet benaderd voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je besteedt veel tijd aan je cliënt, maar je komt niet tot een duidelijk voorstel. Hoe laat jij je professionaliteit zien? Wat kun je vragen om de vraag van de klant helder te hebben en feedback te kunnen geven, opdat je een gedegen voorstel kunt doen voor de begeleiding? Voor jezelf en voor de cliënt wil je een intakegesprek efficiënter en professioneler laten verlopen.

Daarom deze workshop!

Met het groeiringenmodel uit Kom tot de Kern leer je in de entreefase van je coachtraject de ingebrachte vraag helder te formuleren of te toetsen. Je weet hoe je bepalende thema’s op het spoor komt, wat je de klant kunt aanbieden of wanneer je beter kunt doorverwijzen, en naar wie. Dat is een win-win voor jou en je cliënt.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 20 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marijne eigenlijk?

Marijne van den Kieboom is executive coach, leiderschapstrainer en psycholoog. Met verdiepende vragen en lef versterkt ze organisaties, coaches en cliënten. Haar motto: Inzicht leidt tot keuzes, en maakt de weg vrij om te leven vanuit je kern. Marijne schreef samen met Ellis Buis ‘Kom tot de kern.  Onderzoek je eigen coachvraag’, dat eind mei 2021 verschijnt.

KLIK HIER OM JE TICKET TE BESTELLEN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!