Stel je voor...

Je bent zelfstandig ondernemer. Je werkt vol passie aan het ontwikkelen van je bedrijf en daar besteed je met liefde veel van je tijd aan. Naast ondernemer ben je misschien ook moeder, partner, dochter, zus, mantelzorger en buurtvrijwilliger. Je houdt dus veel ballen in de lucht.. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat je je voldoende ontspant, zodat je regelmatig je batterij oplaadt.

Herken je dit?

Toch schiet dit er vaak bij in. Er is zoveel dat je aandacht vraagt, dat eerst moet, dat af moet. Begrijpelijk. Maar tijd voor jezelf blijft er dan niet over. Je merkt dat je steeds ‘aan moet blijven staan’, waardoor je langzaam maar zeker vermoeider raakt.

Daarom deze workshop!

Yoga leert je hoe je jezelf ‘uit kunt zetten’. Hierdoor kan je op adem komen en bijtanken. In deze workshop leer je een aantal Yin Yogahoudingen die je thuis kunt doen. De workshop wordt afgesloten met een geleide ontspanningsoefening die je als audiobestand krijgt nagestuurd. Zo kun je thuis gemakkelijk momenten van ontspanning creëren.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 12 deelnemers.  

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marty Langendoen eigenlijk?

Yoga- en meditatiedocent Marty Langendoen verzorgt groepslessen en individuele yogalessen voor mensen met spanningsklachten. Haar insteek: iedereen kan yoga doen. Meer rust, beter in je vel en je lijf: yoga doet het voor je!

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!