Stel je voor...

Door vragen te stellen neem je de leiding in het gesprek. Met de juiste vragen verkrijg je de informatie die je nodig hebt. Leer je de ander beter begrijpen. Kun je de ander beter helpen. Wie wil dat nu niet?

Herken je dit?

Veel gesprekken leiden niet tot het gewenste resultaat. Vooral omdat er vaak niet geluisterd wordt. En bij luisteren hoort ook: vragen stellen. Het vermogen om op het juiste moment de juiste vragen te stellen, wordt enorm onderschat.

Daarom deze workshop!

Deze workshop levert je op dat je door de vragen die je stelt, de leiding neemt in het gesprek. Je houdt het gesprek makkelijker gaande en verkrijgt de informatie die je nodig hebt.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum.  

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Gaby Ligt eigenlijk?

Gaby Ligt is ondernemer in leiderschapsprogramma’s. Ze organiseert retraites en traint en coacht mensen in hun persoonlijk leiderschap. Haar mening als ervaringsdeskundige: ‘Pas als je goed leiding kunt geven aan je eigen leven en je werk, kun je leiding geven aan anderen’.

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!