Stel je voor...

…. dat niets je meer tegenhoudt om je passie te leven en je grootste dromen waar te maken. De impact te maken waarvoor je voelt dat je op de wereld bent. Dat je voelt dat je op je pad, je levensmissie bent en alles in huis hebt om je leven vorm te geven zoals jij dat vanuit je diepste kern verlangt.

Herken je dit?

Trauma heeft grote impact. Op je leven, je relaties, je werk, je dromen. Zelfs al is het jaren geleden. Zelfs al heb je het idee dat je het wel achter je hebt gelaten en dat het niet meer zo op je drukt. Of dat het allemaal wel meeviel en toch niet echt een trauma is.

Misschien herken je het gevoel dat je de wereld echt iets te brengen hebt, maar dat het maar niet uit je vingers wil komen. Zie je waar je heen wil, maar voelt het alsof je steeds weer wordt tegengehouden door allerlei onzichtbare barrières. Misschien vind je het zelfs moeilijk te onderscheiden of iets nou echt jouw eigen droom is of dat je onbewust aan andermans verwachtingen probeert te voldoen.

Daarom deze workshop!

Je ontdekt wat allemaal trauma kan zijn (en dat is meer dan je denkt) en welke impact het kan hebben op je leven. Ook ontdek je welke stappen je kunt zetten om uiteindelijk je trauma te helen en werkelijk bij je kern te komen. En dat diep vervullende leven te leven waarnaar je al zo lang verlangt.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Esther Sanders eigenlijk?

Al jarenlang heeft Esther Sanders het voorrecht mensen te helpen contact te maken met het ongeziene en hen te begeleiden in rituelen en processen die hun leven veranderen. Haar passie is om vrouwen te helpen verder te kijken en groter te dromen dan ze voor mogelijk houden. Hun barrières voorbij te gaan en die grote dromen waar te maken. Want waarom genoegen nemen met minder dan heel en gelukkig?

'Hier nog een quote of verwijzing naar goed boek.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!