Stel je voor...

Fluitend door je menstruatie heen, lekker in je vel zitten met een stabiel humeur en volop energie of je weer vrouwelijk en sexy voelen? Het lijkt een utopie, maar niks is minder waar! Zeg vaarwel tegen hormonale klachten en word weer de vrouw die je graag wilt zijn.

Herken je dit?

‘Vrouw-zijn gaat nou eenmaal gepaard gaat met ongemak en vervelende klachten’. Dat is wat je vaak van jongs af aan is voorgehouden. Dus ga je door, ook al voel je je moe, uitgeblust en ellendig. Je hebt last van moodswings, eetbuien, een chronisch energietekort en het lukt maar niet om overtollige kilo’s kwijt te raken. Ook een bezoek aan je huisarts levert niks op.

Daarom deze workshop!

Maar het kan echt anders. Maak gebruik van de superkrachten van je cyclus en reken af met het negatieve imago van hormonen en je menstruatie. Zet je unieke maandelijkse ritme in als jouw innerlijke kompas en herstel je hormoonbalans op een natuurlijke manier waardoor je klachten verdwijnen. 

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 25 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Ellen Daenen eigenlijk?

Vrouwencoach Ellen Daenen geeft vrouwen graag weer de regie over hun eigen leven op hun eigen voorwaarden. Haar motto: Je cyclus is de beste graadmeter voor je gezondheid. Al meer dan 100 vrouwen heeft zij met succes gecoacht op basis van de ‘Leven volgens je cyclus’- methode. Ook ontwikkelde ze online trainingen op het gebied van voeding en hormonen. Haar mening: ‘Je hebt meer grip op je hormonen dan je denkt.’

'Je cyclus is een directe weerspiegeling van je gezondheid. Hormonale klachten zijn niet normaal en je hoeft echt niet onnodig te lijden.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!