Stel je voor...

Hoor jij ook steeds meer mensen in je omgeving vertellen dat ze mediteren en hoe goed dit hen doet? Dat ze zoveel beter slapen, dat hun concentratie is verbeterd en dat ze beter in hun vel zitten? Nieuwsgierig? Is het ook wat voor jou?

Herken je dit?

Of denk je: dat is niets voor mij. Mij te zweverig. Of: daar ben ik te onrustig voor, ik kan m’n hoofd niet leegmaken. Dat zou jammer zijn, want iedereen kan leren mediteren. Je hoeft namelijk je hoofd helemaal niet leeg te maken. Je kunt wel je hoofd tot rust brengen, dat is echt iets anders.

Daarom deze workshop!

Kom kennismaken met meditatie en ontdek dat ook jij dat kunt en wat het je brengt. In deze workshop worden zowel zittende als bewegende meditaties aangeboden. Zo ontdek je wat bij  jou past. Je zit niet langer dan 20 minuten achterelkaar, op een mat of gewoon op je stoel. Na de workshop ontvang je een geleide meditatie als audiobestand, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 12 deelnemers.  

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marty Langengoed eigenlijk?

Yoga- en meditatiedocent Marty Langendoen verzorgt meditatielessen in groepen en  individuele lessen voor mensen met spanningsklachten. Marty laat mensen op een fijne, praktische manier de voordelen van meditatie ervaren.   

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!