Stel je voor...

In het dagelijks leven wordt er van alles van je gevraagd. Door jezelf, door anderen en door het leven zelf. Dan is het prettig als je jezelf kunt helpen om goed in balans te blijven. Balans zorgt voor makkelijkere verbinding met je persoonlijke kracht. Van daaruit kan je jouw leven op een prettiger manier vormgeven.

Herken je dit?

Als je onbalans op de dag ervaart is het fijn als je handvaten hebt om jezelf te resetten of een boost te geven. Kinesiologie is een complementaire geneeswijze die zich richt op het energiesysteem in je lichaam. Spiertesten helpen energieblokkades op te sporen en hoe deze in beweging en balans te brengen. De wijsheid van je lichaam en het onbewuste worden daarbij aangesproken.

Daarom deze workshop!

Na een korte uitleg over energie en energiewerk ga je aan de slag met handige oefeningen. Deze oefeningen zijn zittend, staand of liggend te doen en duren kort.  Je kunt ze dagelijks toepassen wanneer je maar wilt. Zowel thuis als op je werk.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 9 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy!  

Wie is Annet Kemmer eigenlijk?

Annet Kemmer houdt van mensen en van de natuur. Al haar hele leven is ze geboeid door het menselijk lichaam. Met kinesiologie viel alles op zijn plek;  de wijsheid van je lichaam, is een cadeautje van de natuur! Met haar werk helpt Annet blokkades in je energie en leven op te lossen. 

'Vrouwelijke aspecten hebben ook het mannelijke aspect weer nodig om via allerlei korte oefeningen/tools de energiestroom in je lijf lekker op gang te houden/brengen en voelen wat dit doet en beweegt. Dit voedt je zodat alle aspecten die in jou leven de ruimte kunnen krijgen.'
Annet tipt het boek:
De verboden vrouw spreekt (auteur: Pamela Kribbe)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!