Stel je voor...

Echt! Ook jij kunt soepel door de overgang! Door grip te krijgen op jouw hormonen. Dat doe je met een gezonde leefstijl. Maar hoe pak je dat aan? Op internet zie je door de bomen het bos niet meer. In deze workshop leer je meer over de overgang en gaan we in gesprek over allerlei klachten. Je leert in vogelvlucht hoe een gezonde leefstijl eruit ziet.

Herken je dit?

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van elke vrouw. Soms wordt er lacherig over gedaan of wordt het weggewuifd. En dat terwijl aandacht juist zo belangrijk is in deze fase! Daarnaast klinkt het heel mooi: grip krijgen op je overgang door een gezonde leefstijl. Het veranderen van je leefstijl is echter een van de lastigste dingen die er zijn.

Daarom deze workshop!

Door herkennen en erkennen van je overgang heb je al een stap gewonnen. Als het je daarbij lukt om je leefstijl aan te passen, krijg je ook nog eens grip op je klachten. En als bonus een lager risico op ouderdomsziektes.

In 10 weken minder last van je overgang

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor maximaal 18 deelnemers. De workshop gaat altijd door, ook bij 1 aanmelding. Wel is interactie heel belangrijk en leren we ook van elkaar. Daarom wil ik het liefst minimaal 6 deelnemers per sessie.  

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Gisela Timmermans eigenlijk?

Gisela Timmermans ís Gezonde Leefstijl. Zij beweegt gezond, eet gezond en is goedlachs. Daarnaast is zij een vat vol kruidenweetjes. Zij is een gedreven professional die graag anderen helpt. Zij heeft als missie in de komende 5 jaar 500.000 vrouwen in de overgang te leren hoe zij met een gezonde leefstijl grip kunnen krijgen op hun overgang. Die kennisoverdracht doet zij zowel voor bedrijven als voor particulieren.

'’Practice what you preach! Het erover hebben is boeiend, het ook echt doen is beter! En dan doel ik op een gezonde leefstijl. Dit in de praktijk brengen vergt practice. Practivce in beide betekenissen: 1 oefening en 2 het concreet maken en in praktijk brengen. '

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!