Stel je voor...

Jij neemt de leiding over jouw eigen leven door bewuste keuzes te maken die goed bij jou passen en waar je helemaal achter staat.

Herken je dit?

Ben je ontevreden over je leven of heb je het niet meer zo naar je zin op je werk? Wil je graag dat er iets verandert, maar stel je dat steeds uit of loop je vast? Het vergt moed om bewust stil te staan bij waar je nu bent. Om nieuwe keuzes te maken en om te leren gaan met de consequenties en verwachtingen van je omgeving.  

Daarom deze workshop!

In deze inspirerende workshop maak je kennis met de kunst van het kiezen. Je ontvangt concrete tips die jou helpen krachtige keuzes te maken voor jouw toekomst.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 8 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Lieneke Arts eigenlijk?

Keuzecoach Lieneke Arts weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om zekerheden op te geven, het even niet te weten, of tegen de stroom in te gaan. Weten hoe je bewuste keuzes maakt geeft houvast. Het is een krachtige vaardigheid waarmee je zelf aan het roer van je leven komt te staan. En dat is wat zij jou ook gunt!

"To live is to choose. But to choose well, you must know who you are and what you stand for, where you want to go and why you want to get there.” - Kofi Annan

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!