Stel je voor...

Je werkt voor jezelf, of binnen een groot of klein bedrijf. Misschien werk je in verschillende omgevingen en groepen, met veel verschillende mensen. Dat heeft allemaal invloed op hoe je je voelt. Jezelf lekker en echt op je plek voelen is heerlijk. Je ervaart dan flow, en voelt je trots en energiek.

Herken je dit?

Soms voelt iets niet helemaal goed binnen jouw werk en de plek die je daar inneemt. Maar je kunt er de vinger niet op leggen wat het nou precies is. Dat is vervelend, want zo kun je niet de bijdrage leveren die je wilt. En waar is de energie voor leuke dingen aan het einde van je dag of je week?

Daarom deze workshop!

Bewust worden de plek die je inneemt op je werk levert je veel inzichten op om zaken anders aan te pakken. Het geeft rust, ook aan de mensen om je heen. Je zorgt goed voor jezelf en voor de ander. Je gaat fluitend naar je werk en komt energiek thuis.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 20 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Sabine de Bruijn eigenlijk?

Systemisch coach en ondernemerscoach Sabine de Bruijn gelooft in menselijk zakendoen. Ze zet de mens voorop in het bedrijfsleven. Ze kijkt naar patronen in teams die maar niet weg lijken te gaan. Ze werkt aan groei: van belemmering naar flow.

'Ik zet mijn daadkracht en lef graag in voor andere ambitieuze mensen. Eerst uitzoomen, en dan werken aan resultaten. Dat is de juiste volgorde. Hard werken maakt zo plaats voor slim werken.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!