Stel je voor...

Dromen bieden je een bijzondere kans om meer over jezelf te weten te komen. Tijdens je slaap laat je ‘ik’ de controle over je bestaan namelijk los. Op dat moment brengt je onbewuste je via dromen in contact met latente behoeftes en diepere verlangens. Ook jij kunt je eigen beelden en symbolen leren begrijpen. Je zult versteld staan van je eigen wijsheid en wat je daarmee kunt in het dagelijks leven.

Herken je dit?

Je wordt badend in het zweet wakker. Je had een nachtmerrie. Je wilde wegrennen, maar je benen bewogen niet. Je wilde schreeuwen, maar er kwam geen geluid. Je moest nodig naar de wc, maar je kon die niet vinden. Of: je tanden vielen uit je mond. Je was te laat voor je trein, vliegtuig of een examen. Hoe ga je de volgende avond weer rustig slapen?

Daarom deze workshop!

In vroeger tijden was het heel normaal dat een koning zijn dromen liet verklaren. Dat kun je nu zelf! Als je je nu een droom herinnert, kun je ermee aan de slag. Zeker als die droom vervelend is, of steeds terugkomt, wil je weten wat die droom betekent. Je leert de boodschappen van je onbewuste te interpreteren. Je zult ervaren dat de helderheid van de nacht hulp biedt in je dagelijks leven.  

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 6 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marleen du Clou eigenlijk?

Marleen du Clou is een bevlogen trainer en coach. Ze gelooft in de kracht van ‘eigen-wijsheid’, vooral de wijsheid die in ons onbewuste aanwezig is.. Eén van de technieken om de de rijkdom van je onbewuste te verkennen is door je dromen te analyseren.

'Welke verlangens, talenten, creativiteit en schaduwkanten hou jij verborgen? Duik in de schatkist van je dromen en kom in contact met je echte behoeftes en verlangens.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!