Stel je voor...

Je staat op en hebt er zin in! Je kleding ondersteunt je gevoel en je wordt blij van je outfit. Kom maar op met de dag 😊

Herken je dit?

  • Ben je op zoek naar een nieuwe style?
  • Word je niet blij van de kleding in je kast?
  • Weet je nooit wat je moet aantrekken?

Daarom deze workshop!

Orde in je garderobe geeft je een betere kijk op de kleding die je koopt en waarom. Door met jou te bepalen wat je wilt uitstralen, help ik je een stijl te creëren die bij je past. De workshop is interactief: we kijken online met elkaar mee in onze kledingkast. We gooien weg, maken combinaties en hangen je kleding in een aantrekkelijke volgorde. Jij weet weer wat je aan moet trekken!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Kim van Dijk eigenlijk?

Kim van Dijk van Kimagestyle is visagist en stylist. Kim laat graag mensen stralen. Dat doet ze met workshops, visagie en styling van bruiden en hun entourage, fotoshoots, imagotrajecten, kleding- en shopadviezen en hairstyling. En nieuw: Embrace your inner beauty!

'Quote of verwijzing naar een boek of een review.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE BESTELLEN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!