Stel je voor...

Hoe de politiek werkt heeft voor jou geen geheimen meer. Als je als betrokken bewoner aandacht voor een onderwerp wilt, weet jij wanneer je bij wie moet zijn. En wie weet zet je de volgende stap en stel je je kandidaat voor verkiezingen! Alles wat je wilt weten over invloed uitoefenen of actief worden zit immers in je rugzak!

Herken je dit?

Er kan en moet veel anders in de samenleving. Je snapt niet hoe beslissingen genomen worden en waarom dingen in de politiek lopen zoals ze lopen. Jij hebt goede ideeën en verstandige meningen, maar hoe zorg je dat daarnaar geluisterd wordt? Het lijkt zo’n gesloten bolwerk, die politiek

Daarom deze workshop!

Tijdens deze workshop maak je kennis met de manier waarop politieke besluiten genomen worden en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen. Voor de schermen, als je zelf politiek actief wil worden, of daarachter, als je voor jouw standpunten wilt lobbyen. De vragen van de  deelnemers zijn de leidraad voor deze workshop.

Weet hoe je overkomt en communiceer effectiever

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Liesbeth Tettero eigenlijk?

Liesbeth Tettero is oprichter van het Feministerie. Ze is trainer en coach van ambitieuze vrouwen. Met haar achtergrond als communicatie-expert en haar ervaring in de politiek heeft ze al veel vrouwen geholpen met het versterken van hun overtuigingskracht, met lastige gesprekken voeren en feedback geven.

'politiek is te belangrijk om aan mannen over te laten.'
Boekentip van Liesbeth:
Zijkant van de Macht (auteur: Julia Wouters)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!