Stel je voor...

Een presentatie of lezing geven. Het woord nemen tijdens een vergadering. Solliciteren, of gewoon een praatje houden voor een groep: het zijn momenten waarop je kunt laten horen hoe goed je bent in je vak. Momenten waarop je het verschil kunt   maken en kansen kunt pakken.

Herken je dit?

Helaas is spreken in het openbaar voor jou een bron van stress. Het idee alleen al bezorgt je buikpijn en als het even kan probeer je eronderuit te komen. Daar baal je dan achteraf weer ontzettend van. Want jij weet dat je zoveel te melden hebt, en hoe groot jouw expertise is!

Daarom deze workshop!

In deze workshop reik ik je manieren aan om met deze spreekangst aan de slag te gaan. Om je zenuwen de baas te worden, zodat ook jij met meer gemak en zelfvertrouwen het beste van jezelf laat horen.

Praktische info

Hier vind je alle informatie over deze workshop. Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Maja Roodveldt eigenlijk?

Spreek- en presentatiecoach Maja Roodveldt coacht professionals die een kei zijn in hun vak, maar bij wie de angst om voor een groep te spreken hun ambitie in de weg zit. Maja ontwikkelde het coachingstraject ‘SPREKEND JIJ!’

'Jouw stem is uniek. Er is er maar eentje van op de hele wereld. Laat je door niets weerhouden haar te laten klinken!'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!