Stel je voor...

Jij wilt gewaardeerd worden om de kwaliteiten die je hebt. Dan is het nodig dat de mensen in jouw omgeving zien welke kwaliteiten dat zijn. Jij kunt ‘shinen’ met wat je kunt en wie je bent. Da’s handig om aangenomen te worden in die nieuwe functie die je graag wilt, en om ervoor te zorgen dat ze in jou de professional zien die je bent.

Herken je dit?

  • Wordt er niet naar je geluisterd, of om je mening gevraagd? 
  • Zeggen anderen dat je je meer moet laten zien? 
  • Houd je niet van opscheppen, maar vind je het lastig te vertellen wat je kunt? 

Daarom deze workshop!

Je leert in deze workshop hoe je jezelf op de kaart zet, zonder een ‘haantje’ te worden. Dat is ook helemaal niet nodig. Als je weet wat je waard bent, heb je na deze workshop een manier gevonden om dat te laten zien op een manier die bij je past, en die indruk maakt op je omgeving.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Bij deze sessie is er geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Mirjam Hubregtse eigenlijk?

Trainer Mirjam Hubregtse van Room to Grow helpt je om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en hoe je die zichtbaar maakt. Zij is auteur van de boeken: Zien ze wel hoe goed je bent? (2010) en Profileren zonder Opscheppen (2019)

'Anderen waarderen het juist als jij jezelf meer laat zien, zodat ze weten wat ze aan je hebben.’

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!