Stel je voor...

… dat schrijven je ontspanning geeft, je creativiteit stimuleert en je gelukkig maakt! Het is heerlijk om te schrijven, puur voor je eigen ontspanning. 

Herken je dit?

Je neemt je steeds voor om (meer) te gaan schrijven, maar het komt er gewoon niet van. Of je gaat er voor zitten en hebt opeens geen inspiratie meer. En als je iets geschreven hebt, dan lees je het zo kritisch door dat er weinig meer van overblijft. 

Daarom deze workshop!

Waarom zou je je schrijfplezier laten verpesten door kritische lezers (zoals jezelf) of grammaticafreeks (misschien ben je er zelf een 😉 ). Schrijven is een sport die je regelmatig moet beoefenen om er steeds beter in te worden. In deze workshop doen we verschillende kleine oefeningen om de ‘schrijfspier’ te trainen. Met deze oefeningen kan je warmdraaien voor het echte werk! 

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

In deze sessie is ruimte voor 5 deelnemers. Omdat we elkaar ook zullen voorlezen uit eigen werk (jazeker!) wil ik de groep graag klein houden. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Marion Siemonsma eigenlijk?

Marion is een multidonna, wat zoveel betekent als: ze heeft een brede interesse en doet allerlei projecten. Die projecten zijn vooral gericht op: schrijven, onderwijs, spellen en ontwikkelen/creëren.

Marion vond schrijven altijd al leuk, maar het bleef vooral bij dagboeken en Sinterklaasgedichten schrijven. Tot ze besloot over spellen en onderwijs te gaan bloggen. En toen ging ze los! 

'Als je eenmaal je schrijfinspiratie hebt gevonden, gaat het eigenlijk vanzelf en maakt het je ook niet meer zoveel uit wat anderen ervan vinden.'
Marion tipt het boek:
Het creatieve dagboek. Ontmoet jezelf in woord en beeld (auteur: Sarah Timmerman)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!