Stel je voor...

Eerst je eigen zuurstofmasker opzetten, en dan pas dat van je kind. Dat zeggen ze in het vliegtuig altijd. Zo is het ook met selfcare: eerst goed voor jezelf zorgen. Je zit lekker in je vel, en je weet wat je nodig hebt om op te laden. Je ervaart rust en hebt regie. Je kan het leven aan. Daardoor doe je je werk beter, en zorg je met meer energie en plezier voor je kinderen.

Herken je dit?

Heb jij ook het gevoel dat er altijd iets moet? Dat werk en kinderen steeds voorgaan en jij niet aan jezelf toekomt? Je eigen behoeften opzijzetten lijkt soms de makkelijkste weg. Maar het begint juist bij goed voor jezelf zorgen. En dat is meer dan een warm bad en een gezichtsmasker. Selfcare begint bij weten wat je behoeften zijn, je grenzen bewaken en zeggen wat je nodig hebt. En vooruit, misschien ook een dagje sauna 😊

Daarom deze workshop!

Op een luchtige manier onderzoeken we in deze workshop hoe je werk en moederschap lekker kunt combineren. En hoe je goed voor jezelf zorgt. Je krijgt inzicht in jouw behoeftes, valkuilen én wat jou helpt. Je weet na afloop wat goede selfcare is voor jou, hoe je dat doet, en wat je ervoor nodig hebt.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 8 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Lotte Kips eigenlijk?

Trainer Lotte Kips van KIPS & CO Coaching en Training is gediplomeerd coach. Ze is selfcarespecialist en ervaringsdeskundige in beter voor jezelf leren zorgen. Lotte helpt anderen om antwoord te vinden op grote en kleine vragen rondom werk en leven. Mensen die dreigen om te vallen door stress brengt ze tot stilstand, en begeleidt ze bij hun herstel.

'Lotte luistert goed en geeft geen oordelen. Ik voel me vrij om te vertellen wat me dwars zit en ik voel me serieus genomen.'
Lottes boekentip:
Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen (Nadia Narain en Katia Narian Philips, uitgeverij Spectrum)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!