Stel je voor...

Jij bent niet voor niets nu hier op aarde. Je hebt jouw rechtmatige plek en je hebt jouw taak.  Als je goed in je lijf zit, kun je die taak goed uitvoeren. Dan sta jij krachtig, creërend, wijs en vreugdevol in het leven. Sjamanisme helpt je in harmonie te leven met jezelf en je omgeving. Je voelt je verbonden met de mensen om je heen en met de plek waar je leeft.

Herken je dit?

Soms weet je gewoon niet hoe het komt, maar je voelt je niet helemaal thuis in je leven. Je bent niet helemaal wie je zou kunnen zijn. Je voelt een soort ‘heimwee’. Door een lastige jeugd of  familieproblemen ben je losgeraakt van wie je ten diepste bent. Daardoor mis je de verbinding met jezelf, met de mensen om je heen en met het doel waarvoor jij naar de Aarde bent gekomen. Je ervaart disbalans, frustratie, stress of zelfs ziekte.

Daarom deze workshop!

Jij hebt jouw plek en taak op Aarde èn je maakt deel uit van het Grote Geheel. Hoe dat allemaal met elkaar verbonden is en wat jij daaraan hebt, ontdek je in deze interactieve workshop. We gaan in op het sjamanistisch wereldbeeld, op krachtdieren, op goed aarden en op hoe je met een persoonlijk medicijnbuideltje werkt. Sjamanisme is een oeroude levenswijze die ontstaan is in Siberië maar bij alle natuurvolken voorkomt. Het is een aardse vorm van spiritualiteit, verbonden met de wijsheid van de aarde.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is IngerMarlies Leeuwenburgh eigenlijk?

IngerMarlies Leeuwenburgh is oprichtster van Huis voor Vrouw en Wijsheid. Ze is opgeleid in onder andere het sjamanisme en in de Keltische Druïden-traditie en ze is verhalenverteller. In haar persoonlijke leven en in haar werk legt ze relaties tussen onze binnenwereld en de natuur om ons heen.  Haar doel is vrouwen bewust maken van wie we werkelijk zijn. “Vrouwen leren nog steeds vooral lief, zacht en vriendelijk te zijn. Ik leer je dat je ook krachtig, creërend en wijs bent.”

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!