Stel je voor...

Je altijd zelfverzekerd voelen, dat is wat je wilt. Het gevoel dat je sterk bent, en gelijkwaardig aan de ander. Dat die ander je ziet en hoort. Of het nu gaat om een ontmoeting, een feest of een vergadering: je laat je zien en je bent tevreden over jezelf.

Herken je dit?

In bepaalde situaties lukt het je wel om krachtig op te treden, maar in andere niet. Je bent misschien niet de meest extraverte vrouw. Je kijkt graag de kat uit de boom. Je durft niet goed op de voorgrond te treden. Je wilt dit soms wel, maar je hebt een hekel aan ellebogenwerk en opschepperig gedrag. En ook als je wel op je strepen staat, zit daar niet het krachtige gevoel onder dat je wel graag zou uitstralen.

Daarom deze workshop!

Deze workshop brengt je in contact met je kracht. Stevig in je schoenen staan, je gezien en gehoord weten.

Je krijgt tips hoe je jezelf kunt helpen om je sterk te weten als het nodig is. En je krijgt een hulpmiddel dat je altijd (altijd!) kunt inzetten om dat gevoel op te roepen.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Ina Davids eigenlijk?

Ina Davids ken je van AMBERWIN Coaching. Haar motto: ‘sta ontspannen en sterk in je leven en werk’. Ina coacht jou buiten in het bos, binnen in de praktijk of online.

'Jouw deskundigheid, warmte en vertrouwen hebben mij in staat gesteld om mijn kracht opnieuw te ervaren.' - een deelnemer

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!