Stel je voor...

Met een beetje extra zelfliefde ga je stralen en voel je jezelf mooier. Je durft vaker te kiezen voor jezelf en te leven vanuit je eigen waarden.

Herken je dit?

Onzekerheid over wie je bent, wat je kunt en hoe je eruit ziet, weerkaatst in je spiegelbeeld. Een ander kledingstuk aantrekken is mogelijk een deel van de oplossing. Anders naar jezelf kijken doet de rest.

Daarom deze workshop!

Kim inspireert je en geeft je tips om meer van jezelf te houden. Ze gebruikt daarbij inzichten vanuit de positieve psychologie. Door positiever te kijken naar jezelf, bouw je een fijnere band op met jezelf. En kijk, dat heeft onmiddellijk effect op je uitstraling.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Kim van Dijk eigenlijk?

Kim van Dijk van Kimagestyle is visagist en stylist. Kim laat graag mensen stralen. Dat doet ze met workshops, visagie en styling van bruiden en hun entourage, fotoshoots, imagotrajecten, kleding- en shopadviezen en hairstyling. En nieuw: Embrace your inner beauty!

'Uitstraling = zelfzorg x zelfliefde'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!