Stel je voor...

Je hebt een cv waarmee je positief opvalt en die weerspiegelt wie jij bent. Een cv die leest als een pop. En die flitsend en hip is (of eerder: strak en cool 😊). Wie wil dat niet?

Herken je dit?

Maar daar moet je nog wel wat voor doen. Want de laatste keer dat jij je cv geüpdatet hebt, is jaren geleden. En hij ziet er eerlijk gezegd nog heel traditioneel uit met twee kolommen en een chronologische volgorde. Boring…

Daarom deze workshop!

In één uur maak je een splinternieuw ontwerp voor je cv. Je krijgt een sjabloon dat is ontworpen door Laura den Otter van @LauOntwerp (bekend van onder andere de huisstijl van het Prinses Máxima Centrum). Je vult dat in en past het aan jouw situatie aan. Leontine stelt je kritische vragen, kijkt met je mee en geeft tips-op-maat. Na afloop weer je welke gegevens op een moderne cv thuishoren, hoe je ze aantrekkelijk presenteert en je hebt een ingevuld werkdocument!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

In deze sessie is er ruimte voor 8 deelnemers. 

Wanneer:

  • Maandag 28 juni van 13.00 – 14.00 

Wie is Leontine Tacoma eigenlijk?

Trainer Leontine Tacoma is sociolinguïst en gender- en generatiespecialist. Zij helpt organisaties hun klantcommunicatie te updaten naar de 21e eeuw. Zij is auteur van Dat klopt! Zakelijke communicatie voor iedereen. En van Duidelijke taal. Ook voor juristen!

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!