Stel je voor...

Je komt weer toe aan dingen die echt belangrijk zijn in je werk, omdat je grip hebt op de tijd die je besteedt aan het lezen van mails, vakliteratuur en andere stukken. Als je weet wat je uit een tekst wilt halen, kun je gericht op zoek naar een antwoord op die vraag. Met 2 basissnelleestechnieken lees je alles wat je wilt lezen, op tempo en met behoud van begrip.

Herken je dit?

Je mailbox is vol, en je werkagenda ook. Het lezen van e-mails, nota’s en vakliteratuur bezorgt je hoofdbrekens: waar haal je de tijd vandaan? Maar mails negeren en stukken hap-snap lezen is geen optie. Je moet erop aankunnen dat je meekrijgt wat nodig is. Maar hoe selecteer je? En kun je sneller lezen dan je nu doet, en toch blijven begrijpen wat je leest?

Daarom deze workshop!

Als je oefent, is een verdubbeling van je leessnelheid absoluut mogelijk. Zo behaal je tijdwinst bij het lezen. En als je selectiever wordt in wat je leest, omdat je ervan op aankunt dat je geen belangrijke informatie mist, ontstaat ruimte in je agenda en je hoofd.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Ellis Buis eigenlijk?

Ellis Buis is schrijftrainer en -coach. Auteur van o.a. het Hoe-boek voor de coach, Kom tot de kern, Noteer jij dit even?, Verleid je lezer online en het e-book Gereedschapskist Aantrekkelijk Formuleren.

'Sneller lezen is ook slimmer lezen. Hoe? Door je ogen en je brein te trainen. Met een goede leesstrategie en de juiste technieken vlieg je door je tekst. Ik leer je hoe.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!