Stel je voor...

Als gedreven leider van een organisatie ontwikkel en vertel je een verhaal, geen simpele pitch. Steeds opnieuw en steeds anders. Omdat wat je doet en biedt verandert. Omdat jij verandert. Omdat je publiek verandert. Zodat je verhaal op elk moment helder is en klopt en de ander raakt.

Herken je dit?

Weet je zelf heel goed wat je doet met je bedrijf of organisatie maar zoek je naar woorden als je erover moet vertellen? Je hebt een pitch leren maken, maar als je die uitspreekt, is het net alsof je het over iemand anders hebt. Of je vergeet ‘m steeds.

Daarom deze workshop!

Het vertellen van het juiste verhaal is een belangrijke vaardigheid voor leiders en ondernemers. Die spannende zoektocht naar het juiste verhaal eindigt niet bij een simpele pitch. In de Workshop Wees jouw grootste held! zetten we een belangrijke stap op weg naar jouw juiste verhaal. Je scherpt je gedachten aan over wat jou drijft. Zorg dat je een paar witte vellen papier bij de hand hebt en potloden, krijtjes of verf. We gaan lekker aan de slag!

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 15 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Sabine Funneman eigenlijk?

Sabine Funneman helpt leiders van maatschappelijke organisaties hun juiste verhaal vertellen. Het juiste verhaal is datgene wat jij wilt vertellen en wat een ander raakt. Ze organiseert tweemaandelijks De Sprong naar Het Juiste Verhaal, een hybride programma (online, offline, individueel en in een groep) met acht opdrachten die je dichter naar je juiste verhaal brengen. Sabine helpt je ook je verhaal te vertellen in blogs, video’s, op een podium of aan de pers.

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!