Stel je voor...

Hoe heerlijk is het, als je terugkijkt en denkt: YES! Dat was spannend, maar wat heb ik gelachen!

Herken je dit?

Wat moeten we toch veel in het leven. We zijn zelf verantwoordelijk voor ons geluk. En wat betreft onze ontwikkeling halen we het onderste uit de kan, toch? Dat heet dan persoonlijk leiderschap. Met de lat het liefst zo hoog als het maar kan. Telkens balancerend op het randje van je comfortzone. Verrijkend, maar o zo vermoeiend!

Daarom deze workshop!

Tijdens mijn workshop gaan we gewoon plezier maken. En spelen. Je hoeft er niks voor te kunnen, omdat je al voldoet. Anderhalf uur in verbinding met elkaar én met jezelf. Misschien soms op het randje van je comfortzone, maar altijd met een vette glimlach!
Nou vooruit… dan neem je die ervaring mee voor de volgende keer dat het leven je uitdaagt. Levert het je toch nog iets op.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 25 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Cindy Pittens eigenlijk?

Improvisatietrainer Cindy Pittens verenigt levenslessen van de improvisatiemindset en de bevrijding van spelen met elkaar.  Persoonlijk leiderschap met een vette glimlach!

'Volg je voeten... als ze gaan, dan ga je.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!