Stel je voor...

Je ontdekt wat de stamboomlijn is van je moeder. Leeft je moeder  nog? Of zelfs de moeder van je moeder? Maak ze aan het huilen van ontroering (en jezelf of je zus) met een persoonlijke Matriarchale stamboom. De enige lijn die er toe doet! Van moeder op moeder op moeder… 

Herken je dit?

Je weet vast waar je ouders geboren zijn, maar ik durf te wedden dat je vooral weet waar je opa geboren is, en daarna zijn moeder. Waar jouw oerwortels echt liggen, is vaak een grote verrassing! Dacht je al jaren dat je roots in Gelderland lagen? Niets van dat! Je blijkt een echte Friezin in hart en nieren! Wie had dat gedacht!

Daarom deze workshop!

Vrijwel uniek in de wereld is het uitzoeken en publiceren van de vrouwelijke familielijn. Wil je ook weten waar jouw roots werkelijk liggen? Dan is deze workshop het begin van je eigen avontuurlijke reis naar jouw roots! 

We werken alleen met Nederlandse archieven. Als je een moeder hebt met een migratie-achtergrond, dan kan ik je in deze workshop helaas niet helpen. 

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Vera Verburgt eigenlijk?

Vera Verburgt is amateur historica en oprichter van / hoofdvrijwilliger bij Matriarch.nl. Daarnaast is Vera directeur Gouden Zorgkaart Nederland en voorzitter van Rotary en voedselbank. 

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!