Stel je voor...

Je weet dat je goed voor jezelf moet zorgen én dat lukt je ook. Dat doe je door het belangrijkste  te doen en ook nog leuke dingen voor jezelf. Zonder keuzestress  doe je wat moet en geniet je van wat je doet.

Herken je dit?

Ken je dat? ‘Alles wat ik doe is belangrijk. Ik kan niet kiezen, maar ik moet, want er zitten maar 24 uur in een dag en 7 dagen in een week.’ Ook jij hebt je werk, je kinderen en familie, je relatie, je vrienden, je hobby’s. Je hebt het altijd druk. Je vraagt je af hoe anderen al die rollen en taken combineren. En bovendien: je vindt dat je niet mag klagen. Je vindt het meeste toch leuk en je doet het met liefde.

Je wilt met je omgeving mee, niet afwijken, geen spelbreker zijn en je verantwoordelijkheid nemen. En wat je doet natuurlijk zo goed mogelijk doen. Maar het is te veel, je loopt over. Je wilt wel van alles, maar je kunt het niet allemaal.

Daarom deze workshop!

Hoe kun je nu prioriteiten stellen op zo’n manier dat je recht doet aan jezelf? Dat leer je in deze workshop. Na afloop heb je een lichter gevoel, en een hulpmiddel waarmee je zonder stress belangrijke keuzes kunt maken. Zo voel je je beter en blijer en loopt alles soepeler.

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Per sessie is er ruimte voor 10 deelnemers. Mocht een sessie vol zitten, dan neemt de trainster contact met je op over een alternatieve datum. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Ina Davids eigenlijk?

Je kent Ina Davids van AMBERWIN Coaching. Haar motto: sta ontspannen en sterk in je leven en werk. Ina coacht jou buiten in het bos, binnen in de praktijk of online.

'Leren kiezen maakt je sterk en je leven lichter.'

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!