Stel je voor...

Jouw overtuigingskracht is onovertroffen. Je weet wanneer je welke strategie inzet: soms kom je met keiharde argumenten, soms gooi je een portie charme in de strijd en soms houd je gewoon je poot stijf. Jij kunt dat en iedereen accepteert dat van je.

Herken je dit?

Hoe goed je ideeën ook zijn, hoe belangrijk jouw mening ook is, het is niet vanzelfsprekend dat de ander er ook naar luistert. Op je werk worden je adviezen vaak genegeerd. Je leidinggevende is zo dominant dat je er maar niet meer aan begint om je input te leveren. Tijdens een vergadering lijkt het regelmatig of jouw inbreng in een zwart gat verdwijnt. Bah, wat frustrerend.

Daarom deze workshop!

Je maakt kennis met het belangrijkste model voor interpersoonlijke dynamiek: de Roos van Leary. Maar geen zorgen, het wordt geen hoorcollege. Je krijgt de theorie kort en krachtig mee, en vooral veel voorbeelden. Natuurlijk ga je oefenen! Je krijgt tips die je meteen kunt toepassen om jouw overtuigingskracht te vergroten.

Weet hoe je overkomt en communiceer effectiever

Praktische info

Combineer deze workshop met een workshop uit dezelfde categorie of uit een van de andere 5 categorieën.

Aantal deelnemers:

Er is voor deze workshop geen maximum aantal deelnemers. 

Wanneer:

Vrijdag 2 juli sloten de online deuren van Femcademy’s Zomerfestival. Maar we zijn nog niet klaar! We smeden plannen voor meer workshops en masterclasses, ook op locatie. In de tussentijd blijven we jullie opzoeken en inspireren via LinkedIn, Facebook en Instagram. Tot ziens bij Femcademy! 

Wie is Liesbeth Tettero eigenlijk?

Liesbeth Tettero is oprichter van het Feministerie. Ze is trainer en coach van ambitieuze vrouwen. Met haar achtergrond als communicatie-expert en ervaring in de politiek heeft ze al veel vrouwen geholpen met het versterken van hun overtuigingskracht, met lastige gesprekken voeren en feedback geven.

'One of the criticisms I've faced over the years is that I'm not aggressive enough or assertive enough, or maybe somehow, because I'm empathetic, it means I'm weak. I totally rebel against that. I refuse to believe that you cannot be both compassionate and strong.' - Jacinda Ardern, minister-president Nieuw Zeeland
Liesbeths boekentip over dit onderwerp:
Macht aan de aardige mensen (Pacelle van Goethem)

KLIK HIER OM JE TICKET TE RESERVEREN

Kies 3 workshops voor € 95

Geen evenementen gevonden!